Kassekredit

Såfremt du står i en situation, hvor du har brug for en kassekredit, kan du hurtigt og nemt finde den bedste lige her på lånpenge.com. Du skal blot fortælle os din alder samt hvor mange penge, du ønsker at låne, og så tager vi os sådan set af resten. Du har herefter mulighed for at se, hvilke låneudbydere på det danske marked, der lever op til netop dine behov og ønsker, og i forbindelse med dette anbefaler vi på det kraftigste, at du søger hos flere låneudbydere på en gang i stedet for blot at søge hos en enkelt. På den måde forpligter du dig ikke til at tage den kassekredit, du bliver tilbudt, men du kan derimod se, hvilken låneudbyder der giver dig det bedste samt mest fordelagtige tilbud, og derefter vælge ud fra det. Dette giver dig ydermere langt større chancer for at blive godkendt til en kassekredit, da du søger hos flere, og det vil desuden ikke betyde verdens undergang, såfremt én af disse udbydere afviser dig som låntager hos dem.

Her på lånpenge.com har vi altså gjort det muligt for dig at skabe et samlet og overskueligt overblik over de danske udbydere af kassekredit, og du kan bl.a. vælge at sammenligne dem med hinanden, så du kan finde lige akkurat den udbyder, der passer dig bedst, og herudover kan du ansøge, når det passer dig bedst. Vi har således gjort det let og simpelt for dig at finde en kassekredit, og det vil oftest ikke tage mere end et par minutter at søge. Det er desuden en rigtig god idé, at du er realistisk omkring dit månedlige forbrug samt bevidst omkring dit økonomiske behov, når du søger om kassekredit her på siden.

Hvad betyder kassekredit?

Men hvad er kassekredit egentlig? Ganske kort forklaret er en kassekredit en slags kviklån, som du har mulighed for at optage igen og igen, når du ønsker det. Det særligt smarte ved kassekredit er, at når du har betalt det pågældende beløb for kassekreditten, bestemmer du fuldstændig selv, hvor og hvornår du ønsker at benytte dig af muligheden for at trække over. Kassekredit giver dig således en enorm stor fleksibilitet ift. din økonomi og sikrer desuden, at du ikke behøver at være konstant på vagt over dine udgifter. For rigtig mange danske forbrugere er kassekredit et godt alternativ, når du ønsker at undgå at stifte gæld med ordinære banklån, men samtidig har brug for økonomisk hjælp her og nu. Her hos lånpenge.com har vi den nødvendige viden og ekspertise til at kunne vejlede dig ang. kassekredit, så du får den helt rette, som giver dig ro i maven ift. din privatøkonomi. Vi mener, at livet simpelthen er for kort til at skulle bekymre sig om uforudsete udgifter hele tiden, hvorfor vi viser dig alle dine muligheder, når det kommer til kassekreditløsninger.

Men hvad er så egentlig omkostningerne ved kassekredit? Det er ganske enkelt renterne af det beløb, du skylder, og den er generelt set højere end på andre typer af lån. Du afvikler desuden gælden via løbende indbetalinger på låneudbyderens bankkonto. Du bør i forbindelse med dette være særligt opmærksom på, at der kan opstå ekstra omkostninger som eksempelvis gebyrer og provision på en kassekredit.

Hvad er forskellen på lån og kredit?

Der er rigtig mange mennesker, der har svært ved at finde ud af forskellen på lån og kredit, hvilket også er ganske forståeligt, eftersom kassekredit i princippet er et lån. Forskellen på kassekredit og et ordinært lån er dog, at du med en kassekreditløsning på forhånd er godkendt til lånet, har indgået en aftale med låneudbyderen om betingelser og desuden aftaler et maksimalt beløb med udbyderen. Du kan således herefter benytte dig af kassekreditten, når du allermest har brug for det, og vi kan her hos lånpenge.com være dig behjælpelig ift. at finde den helt rette udbyder af kassekredit til dig. På den måde har du gjort alt forarbejdet inden, og du slipper således for først at skulle til at i gang med at lede, vælge samt ansøge, når de uforudsete udgift er opstået.

Hvilke krav er der for en kassekredit?

De fleste danske banker har deres helt egne betingelser, som du som låntager er nødt til at opfylde, før du kan komme i betragtning til en kassekredit, og det skal her nævnes, at der er nogle låneudbydere, der har flere krav end andre. Det gælder dog som regel, at de fleste banker har flere krav end online låneudbydere, og det skyldes, at bankerne er blevet meget forsigtige med at låne penge ud siden finanskrisen. Kunderne skal derfor kunne give bankerne en langt større sikkerhed, så bankerne kan være sikre på, at de er i stand til at tilbagebetale lånet til aftalt tid. Kravene hos online udbyderne er således begrænsede, og de kan ofte gå igennem en ansøgning på ganske kort tid – og det vil derfor være muligt for dig at få et lån den samme dag, som du vælger at ansøge om det. I og med at online udbyderne stiller begrænsede krav til dig som låntager, betyder det naturligvis også, at de løber en større risiko ved at låne dig penge, end bankerne gør.

Det gør sig generelt gældende – for både banker såvel som online låneudbydere – at du som låntager som minimum skal være 18 år, hvis du ønsker at låne penge, og der er desuden nogle, der har en minimumsalder på 21 år og 23 år. Herudover er der yderligere nogle, der har et krav om, at du som låntager skal have et fast arbejde samt en bestemt minimums indkomst per år. Endelig er der også nogle låneudbydere – og det gælder helt klart for størstedelen af dem – at man som låntager ikke må være registreret i RKI, hvis man ønsker at optage et lån. RKI er et register, hvor danske virksomheder har mulighed for at registrere kunder, der ikke har betalt deres regninger til tiden, og såfremt du er registreret her, betyder det altså, at du bliver betragtet som værende en dårlig betaler i Danmark.

Fordele / ulemper ved kassekredit ift. lån

Kassekredit er den helt rette løsning for dig, der ikke er helt sikker på, hvornår du vil gå hen og få brug for de lånte penge, da du med en kassekreditløsning blot får ekstra penge stillet til din rådighed, når det er allermest nødvendigt for dig. Du betaler altså kun, når du bruger af din kredit, ligesom det gør sig gældende med ganske almindelig kassekredit. En anden fordel ved kassekredit er desuden, at du får meget mere luft i din privatøkonomi, eftersom du kun behøver at betale en lav ydelse hver måned. Det skyldes, at kassekredit tilbydes til meget mere favorable betingelser og priser sammenlignet med eksempelvis almindelige hurtiglån, i og med at låneudbyderen her sikrer sig, at du som låntager har en sund og god økonomi, så vedkommende er i stand til at kunne tilbagebetale ved et eventuelt overtræk. En tredje fordel ved kassekredit er yderligere, at du ved aftalens indgåelse bliver forhåndsgodkendt, så du dermed sparer en masse tid. Ved en ordinær låneansøgning til et almindeligt lån er der som regel ekstra ventetid, men det slipper du for her, og det giver dig desuden mulighed for at bruge en kassekredit flere gange. Det vil altså sige, at du faktisk vil kunne vælge at trække over flere gange på et år inden for den samme kassekreditaftale. Endelig skal det nævnes, at du med en kassekredit hurtigt får de lånte penge til din rådighed, og der går faktisk som regel ikke mere end 2 minutter. Det vil altså sige, at du ikke er nødsaget til at vente i flere dage, før at du kan få dine største drømme indfriet.

En kassekredit er ofte den helt ideelle løsning, når man en bestemt måned har brugt flere penge, end man ved, man vil komme til at tjene. Men man bør dog være varsom med, at man ikke kommer til at få flere udgifter, end man plejer, og man bør desuden udelukkende anvende kassekreditten, når det er højst nødvendigt. Disse kritiske situationer kunne eksempelvis være, hvis der i forbindelse med lidt for mange fødselsdage en måned opstår flere udgifter grundet de mange gaveindkøb, eller hvis du af den ene eller anden årsag modtager en større regning, som din indtægt ikke kan dække. Du bør desuden ikke låne flere penge, end hvad du har brug for, og vi er her hos lånpenge.com udemærket klar over, at det er en svær balance at finde det helt rette beløb, for hvad er egentlig for meget, og hvad er nok? Her hos lånpenge.com vil vi hellere end gerne vejlede dig, så du kan træffe den helt rigtige beslutning. Vi giver dig et samlet overblik over alle dine muligheder, og du får således det bedste udgangspunkt for at træffe det mest fornuftige valg for dig og din nuværende økonomiske situation. Du bør således være realistisk med størrelsen på kassekreditten, for selvom denne løsning er bygget op på samme måde som et forbrugslån i banken, er det stadig penge, du låner hos banken, som du naturligvis skal betale renter for. Det er derfor meget bedre, at du får en kassekredit, som du er fuldstændig sikker på, at din privatøkonomi vil kunne klare.