Betingelser for brug af LånPenge.com

Vi stiller vores tjenester til rådighed for brugeren, på disse almindelige betingelser (med mindre andet er angivet). Betingelserne kan til enhver tid ændres uden varsel. Brug af websitet sker på eget ansvar. Vi kan ikke holdes ansvarlige for skader eller handlinger der er sket som følge af brugen af websitet. Vi forbeholder os retten til enhver tid at ændre på websitet.

Links

Sitet indeholder links til andre websites, disse links er et tilbud til brugerne. Vi er ikke ansvarlig for indholdet af disse websites og er ikke ansvarlig for skader og tilskadekomster, som måtte opstå som følge af indholdet fra et anden website, eller handlen i tillid til indhold på sådanne websites

.

Links til dette website er velkomne. Der må gerne etableres dybe hyperlinks til dette website. Med brugen af dette website herunder indeksering og etablering af links, anerkender det website der linker eller på anden måde gør brug af dette website, at alle andre har lov til, at bruge det pågældende website på samme måde, herunder etablering af links, indeksering med mere.