Forbrugslån

Her hos lånpenge.com hjælper vi dig med at finde frem til lige akkurat det forbrugslån, der lever op til dine krav og ønsker, med vores brugervenlige og simple forbrugslån beregner. Vi er udmærket klar over, at det danske lånmarked kan virke fuldkomment uoverskueligt og komplekst, og vi kan således hjælpe dig med at sammenligne de mange finansielle produkter, som de danske låneudbydere tilbyder i dag. Ved at gøre brug af vores beregner, som du finder her på siden, får du det bedste grundlag for at finde frem til billige forbrugslån med gode renter. Vores forbrugslån beregner virker ved, at du blot vælger dine kriterier, hvorefter vi viser samtlige af dine lånemuligheder i en enkel og overskuelig oversigt. Du kan her bl.a. se forbrugslån rente, udbetalingstid samt lånets ÅOP. Du kan på den måde forhåbentligt få en klar fornemmelse for, hvilket forbrugslån der passer bedst til din nuværende økonomiske situation.

Med et forbrugslån har du mulighed for at låne alt mellem 100 kr. og helt op til 350.000 kr., og herudover kan du sagtens vælge at ansøge hos flere låneudbydere, hvis du har brug for at låne mere end 350.000 kr. Med et forbrugslån ved hånden kan du gå ud og købe til lige akkurat det, du står og mangler – hvad end det er en ny bil, tøj, sko eller en lækker rejse sydpå med veninderne eller kæresten. Såfremt du i stedet vælger at optage et traditionelt banklån i banken, ville de her med garanti spørge ind til lånets formål, hvilket ofte kan være en hindring, hvis man ikke har tænkt sig at bruge pengene på aktiver, der kan sælges igen, såsom en bolig. Et forbrugslån er især det oplagte valg for dig, der ønsker at optage et online lån, hvor du slipper for at bruge tid på at indsamle vigtige papirer og dokumenter, såsom dine seneste årsopgørelser. Det er ganske enkelt en langt nemmere proces sammenlignet med et traditionelt banklån.

Find dit billige forbrugslån her

Du skal således blot vælge at anvende vores forbrugslån beregner, som du finder her på siden, samt oplyse forskellige informationer om din privatøkonomi. Disse oplysninger bruger udbyderen til at vurdere, hvorvidt du er berettiget til at optage et lån hos dem eller ej. Herefter kan du ikke gøre andet end at vente på, at den pågældende låneudbyder svarer på din forespørgsel, og såfremt de vælger at godkende dig som låntager, vil der ikke gå længe, før pengene står til rådighed på din bankkonto – der går her som regel ikke mere end 1-2 hverdage.

Her på lånpenge.com hjælper vi dig således med at skabe et komplet overblik over de forskellige danske låneudbydere på markedet, så du kan være sikker på, at du får fingrene i et så billigt og fordelagtigt forbrugslån som overhovedet muligt. Vi er nemlig godt klar over, at det kan virke meget uoverskueligt at skulle finde hoved og hale i de mange muligheder, i og med at der er så mange udbydere, som tilbyder denne låntype. Herudover hjælper det heller ikke ligefrem på det, at mange af udbyderne godt kan minde meget om hinanden på overfladen, og det kan således være problematisk at skulle afgøre, hvorfor den ene udbyder skulle være bedre frem for den anden. For at skabe mere gennemskuelighed har vi her hos lånpenge.com skabt en forbrugslån beregner, så du nemt og hurtigt kan få frasorteret alle de udbydere, der ikke lever op til dine krav og behov. Ved at anvende vores beregner kan du så nemt som ingenting finde frem til de lånudbydere, der er interessante for dig, og du skal blot indtaste din alder, dit ønskede lånebeløb samt løbetid. Herefter vil beregneren give dig en samlet liste over alle de danske låneudbydere, som passer til dine kriterier. Det er dog vigtigt at nævne her til sidst, at såfremt du går efter at få fingrene i et så billigt forbrugslån som overhovedet muligt, er det utroligt vigtigt, at du ikke blot går ud og vælger den første og bedste udbyder på markedet. Du bør i stedet huske at sammenligne de forskellige låneudbydere med hinanden, hvorefter du frit kan beslutte, hvorvidt du ønsker at optage det pågældende forbrugslån eller ej.

Hvem kan få et forbrugslån?

Der er ingen danske låneudbydere, der er villige til at låne penge til personer, uden at stille forskellige krav og betingelser til dem først – og det samme gør sig gældende for online låneudbydere. Banker plejer dog som regel at stille langt flere samt skrappere regler, før de er villige til at godkende dig om låntager sammenlignet med online bankerne. For eksempelvis er det næsten altid et krav fra bankernes side af, at de kræver en form for garanti, når de udlover et lån – og det er især en nødvendighed ved større beløb. Denne garanti skal ses som en form for sikkerhed, som bankerne frit kan vælge at benytte sig af, såfremt låntageren ikke er i stand til at tilbagebetale det lånte beløb i tide – og herudover er det desuden nødvendigt, at man giver en grund til lånet, når man optager et traditionelt banklån i sin lokale bank.

Et krav, som både online banker og de traditionelle banker dog er enige om, er alderen. Rigtig mange udbydere er først villige til at låne penge til personer, når de er fyldt 21 år, og det skyldes flere forskellige årsager. Først og fremmest ser bankerne og online udbyderne en større chance for, at personer over 21 år har bedre styr på deres privatøkonomi og dermed en mere sund og stabil indkomst. Herudover har mange udbydere et krav om, at låntagerne skal have en bestemt årlig indkomst, såsom en indkomst på minimum 190.000 kr. pr husstand årligt – og såfremt man ikke er i stand til at leve op til dette krav, vil man ikke kunne komme i betragtning som låner til et forbrugslån. Der er yderligere visse online låneudbydere, der kræver, at låntageren har et fast arbejde, og at han desuden er i stand til at fremvise de seneste lønsedler derfra. Men det skal dog i forbindelse med dette nævnes, at der da også er online låneudbydere, der er villige til at låne penge til personer, der står uden arbejde, og som enten er på dagpenge eller kontanthjælp. Endelig er der også mange udbydere, der kræver, at man ikke må være registreret i RKI, og såfremt man er det, kan det blive meget svært at blive godkendt til et lån.

Hvorfor vælge et forbrugslån?

Der er utroligt mange grunde til, hvorfor du bør optage et forbrugslån frem for nogle af de andre låntyper, der i dag er mulige at finde på det danske marked. Et forbrugslån er først og fremmest en meget attraktiv låntype, i og med at du får masser af frihed. Du bestemmer bl.a. fuldstændigt selv, hvad du har tænkt dig at bruge de lånte penge til, da låneudbyderen ikke spørger yderligere ind til lånets formål, og det gør desuden, at et forbrugslån kan dække over samtlige typer af forbrug – lige fra bilkøb til skokøb. Netop dette gør, at et forbrugslån adskiller sig markant fra et traditionelt banklån, hvor bankrådgiveren med garanti vil kræve, at du skal give en komplet redegørelse af, hvorfor du vil optage lånet. Herudover gælder det, at det er enkelt og nemt at blive godkendt og optaget til et forbrugslån, og det kræver således kun, at du er fyldt 18 eller 21 år, og at du desuden ikke står angivet i RKI-registreret over dårlige betalere i Danmark. Det vil altså sige, at såfremt du før har haft visse problemer med at betale dine penge tilbage i tide, vil det blive utroligt svært for dig at blive godkendt til et forbrugslån igen.

Det er desuden en kæmpe fordel ved forbrugslån, at det er en meget hurtig låntype, da processen fra du ansøger om et specifikt lån, til du har pengene til din fulde rådighed på din bankkonto, går utroligt stærkt. Der går faktisk stort set aldrig mere end et par timer, før du typisk får svar på din ansøgning, og hvis du accepterer det pågældende tilbud, vil du få sat pengene ind på din konto inden for blot 1-2 hverdage, alt efter hvilken udbyder der er tale om. Der er nemlig også nogle låneudbydere, der endda overfører pengene den samme dag, som du vælger at acceptere samt underskrive aftalen. Det har desuden også en betydning, hvilket tidspunkt du underskriver aftalen, da der kan gå længere tid, før du har pengene på din bankkonto, såfremt du får godkendt denne efter bankernes lukketid eller i weekenden.

Ganske kort fortalt er et forbrugslån således den ideelle, bedste og mest fordelagtige løsning for dig, der går og ønsker en hurtig, simpel samt uforpligtende låneproces uden alt for meget bøvl.

Ulemper ved et forbrugslån

Der er desværre alt for mange dårlige forbrugslån på det danske lånemarked i dag, som bestemt ikke er lavet til at hjælpe forbrugerne på nogen som helst måde. For at undgå at ende i en situation, hvor du har optaget et forbrugslån med en alt for høj rente samt andre dårlige vilkår, hjælper vi dig her hos lånepenge.com med at sammenligne alle forbrugslån, så der på den måde kan blive skabt større gennemsigtighed på markedet inden for lån. Den største fare ved at optage et forbrugslån er, hvis du kommer til at vælge et lån, der er alt for dyrt, end hvad du havde regnet med – men det er altså ganske nemt at finde billige forbrugslån, hvis du blot sørger for at kigge dig grundigt om på lånemarkedet forinden. Såfremt du ender med et dyrt lån med dertilhørende høje renter og gebyrer, kan det hurtigt resultere i, at du ikke længere har økonomisk råderum til at kunne handle, som du har lyst til. Det er bestemt ikke en særligt behagelig situation at befinde sig i, eftersom du dermed ikke har mulighed for at betale dine regninger til aftalt tid samt finansiere dit samlet forbrug. Der er altså meget stor forskel på de mange forbrugslån, du kan finde i dag, og hvis du vælger et billigere forbrugslån, kan du sagtens komme op at spare flere tusinde kr. hvert eneste år – og hvem er ikke interesseret i det?

Forbrugslån rente

Renten på det pågældende forbrugslån er fuldstændig afgørende for, om der er tale om et billigt lån eller ej. Renten kan desuden ændre sig over tid, og det er således noget, der med garanti vil have stor betydning ift. ydelsen i hele lånets løbetid, og den rente, der betales, er desuden et udtryk for den risiko, som låneudbyderen har ved at udlåne penge til dig. Det er ydermere af betydning, om lånet er fastforrentet, variabelt forrentet med eller uden renteloft, eller om der er tale om et rentetilpasningslån. I og med at renten på et forbrugslån afhænger af disse mange faktorer, er det således ganske umuligt at vide med sikkerhed, hvad en billig rente egentlig vil sige, da det er individuelt for hver eneste låner. Det er dog muligt at give et estimat på det spænd, man kan forvente at se på det pågældende lån, man ønsker at optage. Dette spænd ligger oftest mellem 4 og 25%, hvilket giver et spænd i årlige låneomkostninger på ca. 6-30%. Det skal i forbindelse med dette nævnes, at det udelukkende er de kunder, der har en sund og god privatøkonomi, som har mulighed for at optage disse forbrugslån med en så lav rentesats. Men for alle andre vil der dog stadig være utroligt mange penge at spare, såfremt man blot sørger for at undersøge markedet grundigt forinden, før man skriver under på en låneaftale. Det kan desuden generelt siges, at et større forbrugslån oftest sidestilles med, hvad et traditionelt banklån koster, og renteniveauet vil således ligge på omkring de 5-35%. Til slut kan det nævnes, at der arbejdes hårdt i Folketinget netop nu for at lave et loft over renterne, når det kommer til finansielle produkter.

Forbrugslån beregner

Her hos lånpenge.com er det vores klare mission at hjælpe danske forbrugere med at finde frem til det bedste samt mest fordelagtige online forbrugslån. Det er naturligvis individuelt, hvad der karakteriserer det bedste forbrugslån alt efter, hvilke parametre man vægter højest – er det eksempelvis svartid på ansøgningen, lånets rentesats eller hastigheden på udbetalingen? Med vores forbrugslån beregner kan du vælge at indtaste det ønskede lånebeløb, løbetid samt ÅOP for hvert enkelt lån, så du nemt og hurtigt kan regne ud, hvor mange penge du præcis vil skulle af med for det enkelte lån. Du kan således frit benytte dig af vores låneberegner, så du kan regne ud, hvor meget du skal betale i renter, afdrag samt månedlige ydelser på forskellige forbrugslån fra forskellige danske låneudbydere. Låneberegneren er skabt ud fra det formål, at vi ønsker at skabe mere gennemsigtighed, når man som forbruger skal ud og optage et forbrugslån, og du kan således bruge den, når du skal vurdere, om et lån er attraktivt for dig og din nuværende økonomiske situation eller ej. Der er rigtig stor forskel på, hvor meget et forbrugslån koster, men med vores hjælp kan du meget nemmere sammenligne de forskellige forbrugslån med hinanden, så du kan træffe en beslutning, der er baseret på tal fremfor din mavefornemmelse.

Kan jeg få et forbrugslån, hvis jeg er registreret i RKI?

RKI er et register over dårlige betalere i Danmark, og såfremt du skulle være så uheldig at blive registreret her af den ene eller anden årsag, er dine muligheder for at låne penge meget begrænset, og du bør derfor undgå at ende her. Registreret er lavet af Experian, og det er skabt for at sikre danske virksomheder imod dårlige betalere. Grunden til at man bliver angivet i RKI i første omgang er, at man har ubetalte regninger. Du bør dog her være opmærksom på, at det ikke er muligt at blive registreret, før man har modtaget minimum to rykkere samt varsel, og du skal således ikke frygte at havne her, blot fordi du har misset en enkelt regning.

Når man er RKI-registreret, bør man tænke sig grundigt om, inden man går ud og optager et nyt lån – især hvis der er tale om et meget dyrt forbrugslån med høje renter og gebyrer. Vi anbefaler derfor, at man først fokuserer på at komme ud af RKI, inden man vælger at optage flere lån. Den eneste situation, hvor det kan være okay at optage et lån trods RKI, er, hvis man er fuldstændig sikker på, at man kommer til penge inden for en relativ kort tidsperiode. Det kan også være okay med lån trods RKI, såfremt man har et fast arbejde med en dertilhørende fast og solid indkomst, som man kan bruge på at tilbagebetale på lånet.

Der er altså stadig visse låneudbydere på det danske lånmarked, der er villige til at tilbyde dig et forbrugslån, selvom du er registreret i RKI. Men det vil dog i langt de fleste tilfælde resultere i højere renter og gebyrer, i og med at udbyderen løber en større risiko ved denne form for lån. Brug derfor i stedet tiden på at komme ud af RKI, før du optager et nyt forbrugslån.