SMS lån

Med et SMS lån kan du få et hurtigt lån helt uden at skulle stille sikkerhed. Et SMS lån er små hurtige kviklån, som er den ideelle løsning for dig, der søger en hurtig og nem udbetaling. Her på lånpenge.com kan du få et samlet og overskueligt overblik over samtlige SMS lån på det danske marked netop nu i vores oversigt. Her sørger vi altid for at have alle nye sms lån med alt den seneste information, så du har det bedste grundlag for at kunne finde lige akkurat det SMS lån, der lever op til dine ønsker og krav.

Hvad er et SMS lån?

Et lån SMS er altså en slags kviklån, og det dækker typisk over de mindre kviklån, som de forskellige danske låneudbydere tilbyder. Med et SMS lån får du dermed et lavt lånebeløb, men herudover får du også hurtig udbetaling uden sikkerhed samt muligheden for at optage det pågældende lån via SMS – deraf navnet SMS lån. Ydermere indebærer denne låntype oftest en løbetid på 30 dage, hvorfor det er utroligt vigtigt, at låntageren er særligt opmærksom på aftalte vilkår, hvis denne løbetid ikke bliver overholdt. Det skal dog nævnes, at denne fremgangsmåde med at skrive en sms gennem årene er blevet erstattet af online formularer og NemID, men selve begrebet ’SMS lån’ dækker stadig over en lang række mindre lån med hurtig udbetaling.

Der kan opstå rigtig mange situationer i løbet af livet, hvor det vil være ideelt for dig at optage et SMS lån. Det kan eksempelvis være, at du står i en situation, hvor du har uforudsete udgifter eller regninger, der skal betales, som du ikke har råd til. Det kan også være, at du har brug for penge til køb af mindre forbrugsgenstande såsom sko, en ny bærbarcomputer eller smartphone, og du ved, at du inden for en overskuelig fremtid vil være i stand til at betale pengene tilbage igen.

Selve prisen på det pågældende SMS lån afhænger af flere forskellige variabler, såsom lånebeløbets størrelse, lånets løbetid samt den årlige rente i procent – bedre kendt som lånets ÅOP. Her gælder det, at jo kortere en løbetid, der er tale om, jo højere vil lånets ÅOP være. Det kan således være en rigtig god idé at forhøre sig hos låneudbyderne om, hvor meget du egentlig vil skulle betale for lånet, efter at samtlige afdrag er betalt.

Hvordan ansøger jeg om et SMS lån?

Der er utroligt mange fordele forbundet med et SMS lån, men den største fordel er helt klart, at det er utroligt bekvemt og nemt at ansøge om denne låntype, og herudover er det også meget nemmere at få sin låneansøgning godkendt med et SMS Lån sammenlignet med et traditionelt banklån. En typisk låneproces for et SMS lån nu vil typisk være, at du anvender en sammenligningsportal – som lånpenge.com – for at finde det billigste samt bedste lån. Du skal her blot indtaste dit ønskede lånebeløb, hvorefter vi giver dig en overskuelig og simpel sammenligning af netop dine muligheder, når det kommer til SMS lån. Når du så har gennemgået de forskellige lånetilbud og fundet lige akkurat det lån, der lever op til dine betingelser og ønsker, skal du blot søge om det på den pågældende udbyders hjemmeside. Du finder her en samlet guide til, hvordan du søger, og det vil oftest være muligt via SMS eller ved at udfylde en ansøgning, som du ligeledes kan vælge at udfylde vha. din telefon. Herefter kan du ikke gøre andet end at vente på, at du bliver godkendt som låntager, men dette bør ikke tage mere end et par minutter, da udbyderen blot skal lave en kreditvurdering af dig som låner. Såfremt din låneansøgning bliver godkendt, får du oftest pengene udbetalt på din bankkonto inden for blot en enkelt time, medmindre du ansøger uden for låneudbyderens åbningstid. I så fald kan du forvente, at du vil få pengene udbetalt senest kl. 9 den næste morgen.

Hvem kan ansøge?

Hvis du vælger at gå ned i din lokale bank for at ansøge om et traditionelt banklån frem for et SMS lån hurtigt og nemt, vil du med garanti blive bedt om at fremvise en helt masse vigtige papirer og dokumenter, da banken ønsker at vide en helt masse ting om din privatøkonomi. Dette kan for rigtig mange mennesker virke meget krækende og ubehageligt, og det er netop her, at et SMS lån træder ind i billedet, da kravene er meget mindre her. Det skal dog nævnes, at der naturligvis er stadig visse krav knyttet til denne låntype, og disse krav varierer fra låneudbyder til låneudbyder. Udbyderne ønsker nemlig at appellere til vidt forskellige målgrupper i landet, og det betyder samtidig, at du har mulighed for at finde mange forskellige typer af SMS lån på det danske marked.

Der er dog stadig enkelte krav, som de fleste udbydere er enige om. Det gælder først og fremmest, at du som kunde skal være nået en vis alder, før du kan låne penge, men mens nogle udbydere kræver, at du som minimum skal være fyldt 21 år, kræver andre, at du blot skal være 18 eller 20 år. Herudover kan der også stilles krav om din indkomst, og det kan gælde uanset, om du har en samlever, eller hvis du er alene. Ydermere kan du ikke få godkendt din ansøgning, såfremt du ikke er i arbejde hos nogle udbydere. Det vil altså sige, at det ikke er muligt for dig at låne penge, hvis du eksempelvis er på kontanthjælp eller dagpenge. Endelig gælder det for langt de fleste låneudbydere i Danmark, at du ikke må være registreret i RKI, som er et register over dårlige betalere i Danmark.

Gratis SMS lån uden renter

Selvom det måske kunne lyde for godt til at være sandt, så er gratis SMS lån faktisk en mulighed for dig. Du bør dog i forbindelse med dette være særligt opmærksom på, at et gratis SMS lån har en meget kort levetid, og det gælder som regel, at denne låntype har en maksimal løbetid på 30 dage. Herudover skal det også nævnes, at det kun er en ganske lille håndfuld af de danske låneudbydere, der tilbyder lån gratis.

Såfremt du aldrig har lånt penge før, kan du gøre brug af et gratis lån, men dette tilbud kan du naturligvis kun benytte dig af én gang i dit liv. Herudover er det et krav, at du skal være fyldt 18 år, for at du kan gøre dig fortjent til et sådant rente- samt gebyrfrit lån. Lånet vil desuden kun være omkostningsfrit, såfremt det tilbagebetales inden for den aftalte tid, og hvis dette ikke sker, vil høje gebyrer og renter blive påført lånet – og det kan i sidste ende gå hen og blive meget dyrt for dig.

SMS lån til 18-årige

Det kan være nødvendigt at låne penge som 18-årig. Det kan eksempelvis være, at man står i en situation, hvor computeren eller cyklen er gået i stykker af den ene eller anden årsag, og disse genstande er som meget bekendt dyre at erstatte. Det er desuden de færreste 18-årige, der ligger inde med en opsparing, hvorfor man er nødt til at låne penge, og her er et SMS lån oftest den mest ideelle samt fordelagtige løsning. En af de store fordele ved SMS lån til unge er, at det er muligt at få pengene udbetalt inden for ganske kort tid, og herudover et det let at låne, i og med at kreditvurderingen ikke er lige så streng som i bankerne. Endelig skal man som ung ikke stille sikkerhed for lånet. Ulemperne ved SMS lån som 18-årig er, at de mange fordele muligvis kan friste rigtig mange unge til at låne penge uden at overveje konsekvenserne af dette, og herudover skal pengene som sagt hurtigt betales tilbage – oftest inden for blot 30 dage.

Der er i dag enkelte danske låneudbydere, der tilbyder SMS lån til 18-årige, og vi kan her hos lånpenge.com hjælpe dig med at finde frem til lige akkurat det lån, der vil være det mest fordelagtige for dig. Det skal i forbindelse med dette nævnes, at det hverken er muligt at få fingrene i gratis SMS lån eller rentefrie SMS lån, når du kun er 18 år.

SMS lån med hurtig udbetaling

SMS lån er særligt populære blandt forbrugerne i Danmark grundet den meget hurtige låneproces, som er mulig grundet de lave krav ift. sikkerhed og dokumentation. Det eneste, du skal bruge som låntager, er således dit NemID, så den pågældende låneudbyder kan verificere din identitet. Du bør desuden være opmærksom på, at selve tidspunktet, lånet bliver optaget på, spiller en stor rolle ift. låneprocessen. Så hvis du eksempelvis ønsker en hurtigere udbetaling, anbefaler vi, at du søger om lånet inden for udbyderens åbningstid, ellers kan det resultere i, at du først får de lånte penge udbetalt på din bankkonto den følgende hverdagsmorgen.

SMS lån trods RKI

Det kan være utroligt svært at få lov til at låne penge trods RKI, men det er dog ikke en umulighed. Du skal blot sørge for at undersøge markedet grundigt forinden, hvorefter du højst sandsynligt vil støde på enkelte udbydere, der ønsker at låne dig penge til trods for RKI-registreringen. Du bør dog i forbindelse med RKI-lån være særligt opmærksom på, at gebyrerne på disse lån som regel vil være en hel del højere, end hvis dit navn ikke havde været registreret her. Det skyldes, at udbyderne selvfølgelig godt ved, at der er en mindre sandsynlighed for, at du rent faktisk tilbagebetaler pengene til aftalt tid. Du bør derfor overveje nøje, om det nu også er en god idé for dig at låne penge, så du ikke blot ender ud med at få en endnu større gæld, som du ikke kan afdrage på. Oftest vil det være en bedre idé, at du blot fokuserer på at betale pengene tilbage til dine kreditorer, før du går ud og søger efter et nyt lån, da du ellers blot kan gøre din økonomiske situation endnu værre, end den i forvejen er – og herudover kan du også ende ud med at forlænge din RKI-registrering med yderligere 5 år. Der er dog stadig visse muligheder, såfremt du er helt sikker på, du kommer til penge inden for en overskuelig fremtid, og det er bl.a. et SMS lån. Et SMS lån trods RKI er en god løsning for dig, der har brug for et mindre lånebeløb.

SMS lån uden NemID

Du bør være opmærksom på, at der kun findes ganske få danske låneudbydere, der tilbyder SMS lån uden NemID. Med denne låntype vil ansøgningsprocessen nemlig blive forlænget markant, i med at din identitet skal bekræftes på en anden måde, og der vil derfor gå længere tid, før du modtager de lånte penge.

SMS lån er blevet til onlinebaserede lån i stedet, siden NemID blev indført, og den digitale signatur blev tilgængelig og mulig at anvende som online legitimation.

Fordele ved et SMS lån

Der er som sagt rigtig mange fordele forbundet med SMS lån, og vi vil her nævne et par stykker. Den største fordel er helt klart den hurtige udbetaling, i og med at denne låntype oftest ikke tager mere end et par minutter at søge om, og oftest får du udbetalt pengene inden for blot en enkelt time. Herudover behøver du ikke stille sikkerhed for lånet, og det er dermed ikke nødvendigt, at du eksempelvis har ejerbolig med friværdi, eller at du har gode venner eller en sød familie, der kan stille sig til rådighed som kautionister for lånet. Ydermere bliver du ikke spurgt ind til, hvad du har tænkt dig at bruge lånet til, hvilket er en kæmpe forskel ift. låneprocessen i banken. Her vil din lokale bankrådgiver nemlig med garanti spørge ind til lånets formål, men dette slipper du fuldstændig for med et SMS lån, hvilket giver dig som låntager en større frihed. Det er desuden meget nemmere at få bevilliget et SMS lån hos en af de danske online låneudbydere, i og med at kravene er mildere, og endelig er det generelt en meget bekvem måde at låne penge på, eftersom hele processen er så enkel.

Ulemper ved et SMS lån

Selvom at der er rigtig mange fordele knyttet til denne låntype, er der naturligvis også nogle ulemper, du bør være opmærksom på. Først og fremmest skal det nævnes, at der generelt er nogle høje omkostninger forbundet med SMS lån, men disse omkostninger er dog kun til stede, eftersom der bliver stillet langt færre krav til dig som låntager, og fordelene og ulemperne er således tæt knyttet sammen. Det kan desuden været meget udfordrende at holde overblik over de mange vilkår og betingelser, aftalerne indebærer, da der er rigtig mange svære faglige begreber at holde styr på.

Hvordan finder jeg et billigt SMS lån?

Det danske lånemarked kan som sagt for rigtig mange mennesker virke komplekst og fuldkomment uoverskueligt, og det ønsker vi her hos lånpenge.com at gøre op med. Ved at benytte dig af vores simple sammenligningstjeneste, kan du hurtigt få et godt overblik over de mange forskellige lånetyper, så du kan finde lige akkurat det lån, der lever op til dine krav og standarder. Men hvad skal man egentlig kigge efter, når man skal vurdere de mange lån? Der er mange danskere, der udelukkende vurderer lånet ud fra lånets rente, men det er en stor fejl at begå. Renten er selvfølgelig en vigtig faktor, men man bør ikke kun tage dette tal i betragtning, da et lån sagtens kan være meget dyrt, på trods af at renten er lav, i og med at renten blot er én af mange omkostninger ved et givent lån. Udover renten findes der nemlig også PBS gebyr, kontogebyrer, administrationsomkostninger samt stiftelsesomkostninger, og det er derfor meget vigtigt, at du sørger for at tage højde for alle disse omkostninger i din beregning, når du skal sammenligne lån på det danske marked. Dette kan dog umiddelbart godt virke en smule uoverskueligt, men bare rolig, du kan nemlig blot anvende begrebet ÅOP. ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent og for at gøre livet lettere for de danske forbrugere, er det ved lov vedtaget, at alle finansielle produkter skal være angivet med ÅOP. Vi har sørget for at angive ÅOP for samtlige af vores låneudbydere her på siden, så du nemmere kan sammenligne de forskellige SMS lån med hinanden.

Hvilken udbyder af SMS lån er den bedste?

I og med at der findes så mange forskellige låneudbydere på markedet, kan det virke utroligt svært at få overblik over, hvilken udbyder der tilbyder den allerbedste samt mest fordelagtige løsning for dig. Eftersom mange lån er tilpasset til en helt bestemt målgruppe i landet, kan det helt klart anbefales, at man sørger for at undersøge markedet grundigt, inden man blot går ud og vælger det første og det bedste.

Der er i løbet af de seneste par år kommet rigtig mange nye udbydere til, da lånemarkedet er vokset ekspansivt, og det betyder, at nogle udbydere naturligvis virker mindre bekendte end andre, men dette burde naturligvis ikke skræmme dig, da de ukendte og nye udbydere kan være lige så gode som de gamle. Herudover sørger Finanstilsynet også for, at samtlige udbydere på det danske lånmarked udelukkende handler fair over for forbrugerne, og at de desuden overholder de forskellige lovgivninger. Man kan således være ganske rolig, såfremt man vælger at låne penge hos én af de mange danske låneudbydere.